R4 laajentaa Pirkanmaalle toimitusjohtaja Jose Hämäläisen johdolla

R4 Group Oy on perustanut alkuvuodesta tytäryhtiön, R4 Korjausurakointi Tampere Oy:n, vastaamaan Pirkanmaan kasvavaan korjaus- ja toimitilarakentamisen kysyntään.

Tampereen yhtiön toimitusjohtajaksi pestattu rakennus- ja palveluliiketoiminnan ammattilainen Jose Hämäläinen tuo rautaisen vahvistuksen R4:n joukkueeseen. Temotek Palvelut Oy:n toimitusjohtajana aiemmin toiminut Hämäläinen on tarttunut uuteen tehtäväänsä määrätietoisella ja innostuneella otteella.

”Kaiken tekemisen perustana pitää olla luottamus – luottamus omaa organisaatiota ja yhteistyökumppaneita sekä ennen kaikkea asiakkaita kohtaan. Tätä luottamusta lähdemme nyt rakentamaan Pirkanmaalla asiakkaittemme toimitilojen ohella”, sanoo Hämäläinen.

R4 Korjausurakointi Tampere Oy:n toiminta aloitettiin helmikuun alussa ja ensimmäiset hankkeet saatiin käyntiin jo saman kuun aikana.

“Meidät on otettu Pirkanmaalla hyvin vastaan ja laskentaosastolla on ollut vilkasta heti toiminnan käynnistymisestä lähtien”, Hämäläinen tähdentää.

R4 groupin laajentuminen Pirkanmaalle on tärkeä askel

”Olimme jo pitkään suunnitelleet laajentumista Pirkanmaalle ja nyt siihen löytyi luonteva tapa, kun saimme Josen mukaan remmiin. Tampere kasvavana ja kehittyvänä alueena on ennen kaikkea mielenkiintoinen, mutta kilpailtu markkina. Uskomme vahvasti, että pärjäämme kilpailussa ja saamme jalkautettua pääkaupunkiseudulla erinomaisen vastaanoton saaneen palvelumallimme onnistuneesti myös Pirkanmaalla”, sanoo Oskari Lemmetty R4 Groupin hallituksen puheenjohtaja.

 

Lisätietoja:
Oskari Lemmetty
hallituksen puheenjohtaja, R4 Group Oy
+358 50 493 7321, oskari.lemmetty@r4.fi

Jose Hämäläinen
toimitusjohtaja, R4 Korjausurakointi Tampere Oy
+358 45 170 4738, jose.hamalainen@r4.fi


Vuonna 2015 perustettu R4 on korjaus- ja muutosrakentamiseen keskittynyt yritys. Kokonaisvaltaisen projektinhallinnan asiantuntijana ja ketteränä toimijana tunnettu R4 toimii pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla.

uutinenAino Makkonen